Annonce – Dato 13 Aug 2020
Covid19-pandemien har vendt op og ned på mange ting, og har medført stribevis af messeaflysninger over hele Europa. Men ARCHITECT@WORK vil fortsat blive afholdt.
For et event, hvor viden og informationer udveksles må være vigtigere nu end nogensinde før. Den unikke messe for arkitekter, indretningsarkitekter og andre fagfolk, bliver derfor afholdt i Forum Copenhagen d. 9. og 10. september.
På messen vil gæsternes og udstillernes sikkerhed naturligvis være i højsædet, hvilket en række nye tiltag vil bidrage til. En stor del af ARCHITECT@WORK handler om at skabe intime møder, hvor der kan netværkes og ikke bare udveksles, men også skabes nye ideer. Derfor fastholder man også det personlige møde, ved introduktionen af et nyt tiltag, der ikke alene begrænser smitterisikoen, men ligefrem skaber endnu bedre rammer for de personlige møder.
Det sker ved introduktionen af ”Next level lead generation”, som gør det muligt at planlægge og arrangere aftaler med både fysiske og digitale deltagere. Dette betyder, at du kan arbejde mere effektivt før, under og efter messen, samtidig med at du undgår unødige ventetider, ophobninger og øget smitterisiko via disse 1-1 møder.
Pandemien har nogle steder sat den bæredygtige dagsorden på pause. Men den globale klimakrise og ressourcemangel er desværre ikke sat i karantæne. Vi har desperat brug for innovative ideer, der kan skabe en planet i balance. Hos Lendager Group har man med en række spændende pionerprojekter markeret sig nationalt og internationalt med deres fokus på upcycling og recycling af byggematerialer i projekter, hvor bæredygtighed og god arkitektur går hånd i hånd.
Man vil have muligheden for at opleve deres udstilling Wasteland – fra affald til arkitektur, der viser hvordan vi kan trække bygge- og anlægsbranchen i en mere bæredygtig retning. Udstillingen viser, hvordan aktører på tværs af brancher og erhverv kan bidrage til at skabe et grønnere samfund gennem upcycling.
Det skriver sig dermed ind i ARCHITECT@WORK's hovedtema: Affald og arkitektur
Blandt messens hovedtalere er arkitekt, medstifter og partner i Spacon & X, Nikoline Dyrup Carlsen. Spacon & X 's navn står for Spatial Conversion & Cross- disciplinarity. Tegnestuen gør nemlig en dyd ud af at inddrage forskellige faggrupper og akademiske discipliner i deres arbejde, for herigennem at finde helt nye løsninger.
I en tid hvor globale pandemier og klimakriser truer, er en ting sikkert: Der er ikke én faggruppe, som kan løse alle udfordringer. Det kræver, at man løfter blikket og søger nye inspirationskilder og samarbejder. For man kan ikke altid løse nye kriser med gamle værktøjer. Derfor kan man lære meget af Spacon & X’s arbejdsgang, uanset hvilke forretningsområde ens virksomhed beskæftiger sig med.