Nybygning af kursus/mødefaciliteter i Vejle på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt april 2017 med en beregnet byggeperiode på 12 måneder til en anslået udgift på 30 mio.kr med et brutto areal på 3000 m².
Bygherren er Bagger-Sørensen Invest A/S og som arkitekt er valgt Erik Arkitekter A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af K.G. Hansen & Sønner A/S som er totalentreprenør. , og Kemp & Lauritzen A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Caverion Danmark A/S.
Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hosFacaden på Food Innovation House i Vejle er et kreativt samspil mellem gyldent træværk og grønne planter. Facaden signalerer, at der også indenfor i den imponerende bygning på 3.000 m2 hersker en kreativ ånd. Der er tale om Danmarks Fødevarehus for innovation og udvikling af fremtidens fødevarer, der skal gavne dansk fødevareproduktion og eksport nu og i fremtiden.
Den store plantevæg krævede mange tilskæringer og specielt fremstillede kassetter for at leve op til de ideer, som fødtes på arkitektens tegnebræt. Resultatet blev en flot plantevæg med et organisk udtryk, der hele tiden skifter i takt med planternes skiftende farver. Plantevalget er her forskellige sedum, græsser og stauder, der varierer i højde, form samt farve. Resultatet er en meget naturlig og smuk plantevæg, der bryder med bygningens arkitektonisk rette linier.
Facaden på Food Innovation House i Vejle er et kreativt samspi ...