Udv.renovering af skole 0-10, klasse i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt september 2013 med en beregnet byggeperiode på 18 måneder til en anslået udgift på 97,0 mio.kr med et brutto areal på 4000 m².
Bygherren er Roskilde Kommune og som arkitekt er valgt JJW Arkitekter A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af Anker Hansen & Co. A/S Under konkurs som er totalentreprenør.
Kigger vi på andre firmaer, som er koblet på byggeprojektet i Byggefaktas database, finder vi for eksempel Sweco Danmark | OJ A/S (Tidl. OJ Rådgivende Ingeniører A/S Roskilde) som har deltaget som konstruktør ,som ventilationsentreprenør er C5 VVS-Teknik A/S (Under konkurs) og C5 VVS-Teknik A/S (Under konkurs) er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af El:Con Glostrup A/S.
Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hosVed at nedrive nogle af de eksisterende bygninger og komprimere det nye byggeområde blev det muligt skabe mere energieffektive bygningsløsninger. Som helhed sætter skolen et forholdsvis lille "fodaftryk" på grunden og frigør hermed et større område i det omgivende landskab. Facaderne på de renoverede og nye bygninger er beklædt med bæredygtige materialer, herunder Rockpanel Colours plader i to subtilt forskellige farvetoner, RAL 7016 og 7021, der giver et naturligt, glitrende udseende. Der blev anvendt i alt 1500 m² af disse farvefaste plader til beklædning af skolen. Livsglade, gule paneler anvendes som legende og kontrasterende farvepartier.
Skolebygninger bruges intensivt, og derfor er holdbarhed et vigtigt aspekt for opdragsgiverne. Med en certificeret levetid på 60 år er Rockpanel pladerne modstandsdygtige over for fugt- og temperaturpåvirkninger, og de er således i stand til at modstå de udfordringer, som en skolebygning med mange mennesker udsættes for. Rockpanel pladerne i kvaliteten Durable har givet ekstra holdbarhed på facaderne, der vender ud mod skolens klatrestativer og sandkasser. Denne kvalitet blev også anvendt på altangangene, hvor børnene løber op og ned og strejfer facaden med deres rygsække og legetøj.
Siden færdiggørelsen har Klostermarksskolen fremstået som en sammenhængende skole, hvor fortid, nutid og fremtid smelter sammen i et bæredygtigt folkeskolekoncept til den kommende generation.
Ved at nedrive nogle af de eksisterende bygninger og komprimere det nye byggeområde blev det muligt skabe ...