Annonce – Dato 31 okt 2024
Hvad er egentlig forskellen?
Maskindirektivet kan anvendes ved hastigheder op til 0,15 m/s, så derfor anvendes dette direktiv primært ved lave løftehøjder og i forbindelse med handicapadgang i eksisterende bygninger. Den relativt lave løftehastighed gør nemlig, at man kan undgå redningsrum under og over, hvilket kan være en stor hjælp i forbindelse med at realisere projektet. Det kan både være byggelinjer ved tag eller måske grundvand, som gør, at en elevator ikke er nem at få plads til.
Liftene efter Maskindirektiv findes som simple platformslifte til rent gods, lifte med holdetryk og mulighed for persontransport og så udgaver, som er som en ”rigtig” elevator. MRMOTECH har en udgave af vores elevator med samme styringsteknik, kabine, døre med mere som den ”rigtige” elevator, så man i det rette projekt kan indbygge denne med samme overholdelse af tilgængelighedskrav fra EN81-70 type 2 som ved elevatorer efter Elevatordirektivet. Husk dog her, at udsteder af byggetilladelsen skal dispensere fra krav i BR18 §242.
Hvis der er tale eksisterende bygning, hvor en elevator ønskes installeret eller udskiftet, hvor der er lav grube eller lav fri tophøjde – lavt redningsrum, så kan vi også rådgive om mulighederne her samt hjælpe med ansøgninger hos myndighederne.
Hos MRMOTECH har vi prøvet det meste før, og vi kan bruge denne omfattende erfaring til at hjælpe jer til en god løsning. Elevatorer og lifte produceres til ordre med stor grad af fleksibilitet, og vores 45 ansatte er erfarne håndværkere og fagspecialister, som sætter en ære i at lave gode løsninger for kunderne.
Kontakt gerne Morten Raahede, tlf. 2789 7411, mr@mrmotech.dk eller Jan Hansen, tlf. 2789 7418, jh@mrmotech.dk for en nærmere dialog.
Se også her: www.mrmotech.dk