Nybygning af teater i København på 4 etager hvor den ene etage er under jorden . Selve byggeriet er påbegyndt oktober 2004 til en anslået udgift på 900,0 mio.kr med et brutto areal på 21000 m².
Bygherren er Det Kongelige Teater og Kapel Det Kongelige Teater Og Kapel og som arkitekt er valgt Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S. Projektet udføres i form af hovedentreprise .
Kigger vi på andre firmaer, som er koblet på byggeprojektet i Byggefaktas database, finder vi for eksempel COWI A/S som har deltaget som konstruktør ,som ventilationskonsulent er COWI A/S valgt og COWI A/S blev valgt som VVS-konsulent.
Andre firmaer som har været indblandet i projekter er eksempelvis Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S som landskabsarkitekt.
Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hosKældergulvet i Skuespilhuset består af to betonvægge. Den centrale opgave var at dræne det vand, der sev igennem den første væg og dermed holde den næste mur tør. Leca® 10-20 var med sin lette vægt og store styrke det oplagte valg til at klare denne opgave. Derfor blev materialet brugt som indskudsdræn mellem de to vægge. Foruden at det overskydende vand blev ledt væk, betød løsningen, at komforten i huset voksede og at varmeregningen faldt pga. letklinkernes varmeisolerende evner. Ikke helt uvæsentligt når man ligger i Norden.
Vetrotech har leveret brandbeskyttende glas til de indvendige gangarealer på Skuespilhuset. Den valgte løsning er Contraflam®Lite EW60, som er en tyndere udgave af Vetrotech’s mest avancerede serie af brandbeskyttende glas. Til trods for glassets minimale tykkelse yder det optimal beskyttelse mod flammer, strålevarme, røg, samt giftige og eksplosive gasser. Glasset giver samtidig en effektiv reduktion af strålingsvarme i 60 minutter og indeholder et mellemlag, der bliver uigennemsigtigt i tilfælde af brand og fungerer som delvist strålevarmereducerendeskjold.
Vetrotech har leveret brandbeskyttende glas til de indvendige gangarealer på Skuespilhuset. Den valgte lø ...
Kældergulvet i Skuespilhuset består af to betonvægge. Den centrale opgave var at dræne det vand, der sev ...