På Ti Trin Ned kommer råvarerne direkte fra restaurantens egne marker til produktionskøkkenet, hvor kokketeamet bakker op og forbereder sæsonens aktuelle menuer. Flowet fortsætter til restaurantens åbne servicekøkken, hvor gæsterne kan følge den sidste klargøring og anretning, som er en del af den totaloplevelse, som en aften på Ti Trin Ned er. Mette & Rainer kalder den meget beskrivende ‘Vores Verden’.
Det var i hele processen vigtigt at skabe sammenhæng – og til de to næsten sammenhængende køkkener i den nye restaurant valgte parret et mix af to forskellige overflader: Den mørke, næsten sorte Dekton® Domoos til bordplader og vægbeklædninger i det åbne servicekøkken – og den lysegrå, rolige Dekton® Kreta, som er inspireret af klassiske, letslidte cementgulve fra Cosentino®s prisvindende Industrial Collection.
Valget af Dekton® er et stærkt personligt materialevalg, der er taget med afsæt i den særlige kombination af funktionalitet og æstetik, som gør Dekton® attraktiv for professionelle køkkener.
Projektdetaljer
Michelinrestaurant Ti Trin Ned
Færdiggørelse: Januar 2019
Projektforløb: 9 måneder
Arkitekt: BILLUND/HANSEN ARKITEKTER
Indretningsdesign: DAMGOODPEOPLE
Bygherre: RealDania By & Byg
Cosentino Materialer
Anvendelse: Vægbeklædning i produktionskøkken
Materiale: Dekton® Kreta
Tykkelse: 0,8 mm
Mængde: 140 m2 XXL klinker i str. 2700 x 1400 mm, oplimet
Anvendelse: Vægbeklædning og bordplader i servicekøkken
Materiale: Dekton® Domoos Tykkelse: 0,8 mm (væg)
Mængde (m2): 25 m2 væg- og søjlebeklædning
Tykkelse: 20 mm (bordplade)
Mængde: 20 m2 digitalt opmålt bordplade monteret omkring bygningens betonsøjler