Annonce – Dato 7 Apr 2022
På Bybjerggaard Kro og Hotel i Frederikssund har de skiftet flaskevand ud med en løsning fra BWT. Se hvordan det både sparer dem tid og gør hverdagen nemmere – samtidig med at vandet smager bedre end nogensinde før.
Når man driver et sted som Bybjerggaard, er man altid på udkig efter forbedringer, der kan gøre hverdagen lidt lettere og smartere. Det fortæller Jan Frandsen, der sammen med sin kone, Birgit, driver Bybjerggaard Kro og Hotel.
Derfor blev Jan naturligvis nysgerrig, da han første gang hørte om BWT anlæg og muligheden for at få blødt og smagfuldt mineralvand direkte fra hanen.
Ægteparret kunne hurtigt se, at der var noget at hente på deres drikkevand. “Det er betydeligt lettere at have med at gøre, fordi vi er fri for alt det emballage,” fortæller Jan. Udover at slippe for tomme flasker, hvilket gør arbejdsdagen lidt lettere, sparer de også tid på indkøb og fordeling af flaskevand. “Nu er vandet der, hvor vi skal bruge det,” siger han.
Med filtreret BWT vand sparer du både tid og penge – samtidig med at du tilbyder dine gæster velsmagende gourmetvand.
Ved du, hvad du kan tjene på BWT vand? Du kan få en gratis beregning på hvad det kan betyde for din forretning.
Ja tak, jeg vil gerne ringes op!
En anden fordel ved BWT-systemet er nemlig smagen. Det smager simpelthen bedre, siger Jan. “Det har en frisk, krystalagtig smag, det er dejligt lækkert og koldt,” fortæller han. De har aldrig fortrudt, at de skiftede til BWT vand.
På Bybjerggaard har de et BWT-system, som består af tappetårn, vandfilter og drikkevandskøler. En simpel løsning, hvor både vandfilter og køler er placeret på gulvet under disken.
Der er to taphaner – én med og en uden brus, så det er nemt at tilbyde dejligt frisk vand med magnesium til gæsterne. BWT vandbaren sørger for at køle, filtrere og tilføje magnesium i vandet. Magnesium er med til at fremhæve den friske, lækre aroma i vandet.
Der er således mange grunde til, at de hos Bybjerggaard har skiftet flaskevandet ud med BWT vand.
Vi drikker årligt over 120 millioner liter vand på flaske i Danmark. Det er dyrt – for både pengepungen og miljøet.
Faktisk viser en undersøgelse fra Hofor, at postevand er 900 gange mere miljøvenligt end flaskevand. Det er især produktion og transport af flaskevand, der udleder CO2.
Vælg det bæredygtige alternativ til plastflasker og sæt velsmagende filtreret BWT vand på menukortet!
En BWT drikkevandskøler forvandler dit postevand til mineralvand ved at filtrere vandet og tilføje magnesium. Du kan tilbyde filtreret vand enten som en del af menukortet eller som en gratis gourmetoplevelse til dine gæster.
Vil du vide mere om BWT vand? Har du spørgsmål om produkter, filtre, fordele eller priser? Læs mere her!
BWT behandler vandet på forskellige måder alt efter applikation og behov