Annonce – Dato 7 Dec 2023
Den rigtige fugtighed i luften kan være afgørende for det perfekte produkt.
Hver sæson kommer med sine søde fornøjelser. Men for at sikre, at bolsjer, chokolade og vingummier forbliver i den rigtige konsistens, er det vigtigt at sikre de rette klimabetingelser i hele produktionskæden. Den rigtige fugtighed i luften kan være afgørende for det perfekte produkt.
Konfektureprodukter kan være skrøbelige over for vejrpåvirkninger. Høj luftfugtighed kan skabe tilstande, som får slik til at klæbe sammen, chokolade til at blive misfarvet og vingummier til at miste deres tekstur.
I mange år er sorptionsaffugtning blevet brugt til at opretholde nøjagtige luftfugtighedsniveauer i hele konfektureproduktionen. Fra råvarer til det færdige produkt, uanset tidspunktet på dagen eller årstiden, kan beskyttelse af produkter mod de skadelige virkninger af for høj luftfugtighed være afgørende.
Det rigtige klima vil sikre:
Anvedelsen af tør luft i konfektureproduktionen tilbyder en række fordele:
Er du klar til at tage din konfektureproduktion til det næste niveau for at sikre, at dine kunder får de bedste konfektureprodukter. Munters kan hjælpe dig med at opnå konfektureperfektion ved at sikre, at din produktion er omgivet af det rette, stabile klima året rundt. Lær mere om vores topmoderne løsninger inden for affugtning og led din virksomhed til sød succes.
Munters sorptionsrotorer fremstilles i et kompositmateriale med højeffektive fugtoptagende stoffer. Alle Munters affugtere har en særlig tilpasset rotorteknik, dvs. luftstrøm, lufttilstand, rotorsektorer og rotoromdrejningstal er optimeret, så de passer til affugterens anvendelsesområder. En gennemtænkt reguleringsteknik gør, at affugteren udnytter den tilførte energi mere effektivt.