Annonce – Dato 30 jan 2024
Det er detaljerne, der skaber et godt flow ved buffeten.
Det kan være ødelæggende for en flot kantineindretning, hvis ikke stabler af rent service og afrydning efter frokost er tænkt ind i en sammenhæng.
Og det kan blive kaotisk, når der er mange gæster, som skal bruge glas, tallerkener og bestik på samme tid. Hvor skal det rene service placeres, så det er mest praktisk i forhold til buffeten? Hvad med afrydning og sortering af det brugte – hvor er det nemmest for både gæster og opvask?
Resultatet er ventetid og rod, hvis ikke der er tænkt over logistik og flow – og det er hårdt arbejde for kantinemedarbejderne, hvis ikke der er fokus på ergonomi.
Vi har mange års erfaring med optimal logistik og disponering af flotte, velfungerende og pladsbesparende kantineløsninger. Vi ved noget om, hvordan gæster bevæger sig ved en buffet, og hvordan arbejdet bliver lettere for medarbejderne – også når det handler om ergonomi, hygiejne, og rengøring. Vi ser ikke isoleret på placering af service til selvbetjening og afrydning, men ser det som en del af stedets arkitektur og virksomhedens profil.
Det er bl.a. den indsigt, vi gerne bidrager med, når arkitekter, bygherrer, entreprenører og rådgivere planlægger både den lille og den store kantine.
Vi har brugt vores erfaring og viden til at designe og producere MIST-serien, der er vores eget fleksible system af vogne til både rent service og til håndtering af snavset service og affaldssortering. Vogne på hjul gør det muligt hurtigt at ændre i rækkefølgen, hvis der er behov for at lave om i kapacitet eller flow.
Det er nemt at fylde de forskellige vogne med rent service direkte fra opvasken, så medarbejderne slipper for tunge løft, og i tallerkendispenseren placeres stabler af tallerkener oven på et fjedersystem, så de hele tiden hæves.
MIST-serien består både af moduler til afrydning og rent service. Med sit stilrene, tidløse design kan vognene placeres fritstående og i nicher eller for enden af buffeterne, ligesom de kan indbygges. De leveres som standard i rustfrit stål, men kan beklædes med farver, så de passer præcis ind i det miljø, som de skal være en del af.
BENT BRANDT er Danmarks største leverandør til det professionelle køkken. I mere end 50 år har vi været en solid og anerkendt samarbejds- og sparringspartner – både i det daglige og når små og store projekter skal i gang.
Der er 20 medarbejdere i projektafdelingerne i Aarhus og København. Nogle er specialister, andre er certificerede rådgivere med årelang erfaring, men fælles for alle er, at vi er gode til at lytte, til dialog og til at forstå behov, som vi omsætter til idéer, visualiseringer og endelige tegninger. Vi taler rådgivernes og teknikernes sprog, og vi er gode til at samarbejde. Vi engagerer os, vi følger tingene til dørs, vi tager ansvar, og vi holder, hvad vi lover. Det tør vi sige, fordi vi kender vores produkter, vores leverandører og håndværkere – og de kender os.
Vi leverer til tiden og til prisen.
Tag os med på råd om afrydning og det rene service, om flotte buffeter, om et komplet køkken eller om genbrug og supplering til det, der eksisterer.
Mød os – gerne i vores showrooms i Aarhus eller København – og tjek i mellemtiden vores referencer her