Annonce – Dato 17 Aug 2023
BENT BRANDT har 21 medarbejdere i projektafdelingen, der har erfaring med at skabe løsninger, som fungerer. Nogle er specialister, andre er certificerede efter CFSP, der er den mest anerkendte certificering inden for storkøkkenrådgivning. Vi har årelang erfaring fra arbejdet i små og store køkkener og kantiner. Vi kan rådgive om, hvordan gæster bevæger sig ved en buffet, hvordan opbevaring bliver optimal, hvordan hygiejne, rengøring, ergonomi, energi og holdbarhed optimeres. Vi er vant til at arbejde tæt sammen med arkitekter, kender mulighederne og involverer os dybt i hele forløbet – fordi timing og samspil mellem installationstidspunkter og håndværkere er altafgørende. Vi tegner i Autocad og Revit og fremsender indretningsforslag med tilhørende tilbud.
Se vores projektreferencer her
Fronten af baren.
De tre bardiske hos Restaurant Figaro i Tivoli i København er opbygget på et solidt skelet af rustfrit stål, for det er diske, der skal kunne holde til et stort rykind – og i mange år. Og her giver de fuldsvejste rammer en stor stabilitet med bl.a. underliggende arbejdsbord. Arbejdsbordet har nøje udregnede inddelinger til opbevaring og underbordskøleskabe m.m. der kan trækkes ud i forbindelse med rengøring. Frontdiskens indretning, der ikke er synlig for gæsterne, er åben – det sparer tid for personalet – mens den synlige backbar er disponeret med lukkede køleskuffer. Udvendigt er diskene i dag beklædt med mørkt træ, der er monteret på stålskelettet. Det er nemt at skifte, når det bliver tid til forandring.
Bagsiden af baren.
Projektkonsulent hos BENT BRANDT, Mette Kjær, ser mange perspektiver i at tænke stålkonstruktioner i stedet for traditionelle diskløsninger i træ – ikke kun på grund af stabiliteten, men også på grund af rengøringen og montagetiden, fordi diskene kommer i moduler. Tegneprocessen og produktionen er integreret, så vores visualisering danner automatisk udgangspunkt for produkttegningerne. Det gør det nemt at foretage ændringer undervejs. Så der er faktisk også en god økonomi i diske produceret i stål.
Illustration før baren sættes i produktion.
Når vi mandag den 21.08.2023 slår dørene op til 1600 m2 showroom, inspirationskøkken og afhentningslager i København, kan vi endelig tilbyde vores københavnske og østdanske kunder samme inspirerende faciliteter, som vi tilbyder i Aarhus.
Alle vores produktgrupper er repræsenteret i showroomet. Gå på opdagelse, lad dig inspirere og få hjælp og rådgivning hos husets medarbejdere. I inspirationskøkkenet kan du prøve de nyeste køkkenteknologier og trends, når vores kok og inspirationskonsulent, Dennis Rafn, inviterer til workshops med aktuelle temaer og spændende gæster.
De varer, du typisk mangler, har vi på lager i København – klar til afhentning.