Nybygning af hotel/motel svarende til 2 bygninger i Sønderborg med 190 lejligheder på 18 etager hvor den ene etage er under jorden . Selve byggeriet er påbegyndt november 2015 med en beregnet byggeperiode på 41 måneder til en anslået udgift på 500 mio.kr med et brutto areal på 25000 m².
Bygherren er Bitten og Mads Clausens Fond og som arkitekt er valgt Henning Larsen Architects A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af A. Enggaard A/S som er totalentreprenør.
Eksempler på andre virksomheder, der har været indblandet på projektet er A. Enggaard A/S som projektleder ,som ventilationsentreprenør er Airteam (sønderborg) og Bravida Danmark A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Bravida Danmark A/S.
BENT BRANDT har leveret og monteret alle tre køkkener på Hotel Alsik.
I Freia er køkkenet udstyret med induktionskogeborde fra MKN, RATIONAL ovne og specialbyggede arbejdsøer med GRAM køleborde. I Michelinkøkkenet Syttende er et stort MKN komfur centralt for indretningen. Komfuret blev hejst ind, før taget og sidste etage blev etableret.
Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos