Kantiner og institutioner

Kantiner og institutioner

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nykredit – fremsynet Food hall-koncept
JP/Politiken – specialfremstillede diske og drikkevandsløsning
Aarhus Kommune: køkken og kølerum
Grundfos - kølerum
Langsøhus - buffetdiske
ZBC – Food hall
Per Aarsleff, Aarhus – køkken og buffetdiske
Børnehuset Labyrinten – køkken
Djurs Mad – køkken
Dong Energy – køkken og kantine
Grundfos – mobile buffeter

Relaterede produkter

Hotel, restaurant og cafe

Hotel, restaurant og cafe

Alt i service og køkkengrej


Projektsalg

Projektsalg

Rådgivning og vejledning i nybyg, ombyg og udvidelse


Referenceprojekter fra Bent Brandt AS

Hotel Alsik

Hotel Alsik

Nybygning | Sønderborg | 500 Mio.kr

Nybygning af hotel/motel svarende til 2 bygninger i Sønderborg med 190 lejlig...

Hotel- og restaurantskolen Silkeborg

Hotel- og restaurantskolen Silkeborg

Silkeborg

Byggestart: 1/5-2015. Bygherre: Teknisk Skole Silkeborg. Arkitekt: Årstid...

Restaurant Lyst

Restaurant Lyst

Vejle

Byggestart: 1/5-2019. Bygherre: Kirk Kapital A/S. Arkitekt: Studio Olafur...

Mærsk Bygningen

Mærsk Bygningen

Nybygning | København | 0 Mio.kr

Nybygning af universitet i København på 14 etager . Selve byggeriet er påbegy...

Nyheder fra Bent Brandt AS

Individuelle kantine- og køkkenløsninger

Individuelle kantine- og køkkenløsninger

Brug os som sparringspartner og garant for løsninger, der fungerer

Vi kan bidrage med et flot Storkøkken og en kantine, der fungerer

Vi kan bidrage med et flot Storkøkken og en kantine, der fungerer

Vi holder, hvad vi lover – en velfungerende løsning til tiden og til prisen

Vi sørger for, at dine kantineidéer kommer til at fungere

Vi sørger for, at dine kantineidéer kommer til at fungere

Brug os som sparringspartner – vi kender de vigtige detaljer

Tag os med på råd om flotte løsninger til rent og snavset service i kantinen

Tag os med på råd om flotte løsninger til rent og snavset service i kantinen

Det er detaljerne, der skaber et godt flow ved buffeten