Hotel, restaurant og cafe

Hotel, restaurant og cafe

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Ny Hattenæs – renovering og helt nyt køkken
Restaurant Mark – køkken og spisebar
Figaro – bardiske
Schackenborg Herskabsstald: anretterkøkken
Fængslet i Horsens: anretterkøkken
Restaurant Havnær: køkken og specialkølerum
Det Glade Vanvid i Viborg: køkken
Comwel Copenhagen Portside: køkken, køle- og frostrum
Hotel Alsik: køkkener
Restaurant Substans: Køkken
Hotel Nyborg Strand: køkken
Restaurant Lyst: køkken og bar

Relaterede produkter

Kantiner og institutioner

Kantiner og institutioner

Køkkenmaskiner til ethvert behov


Projektsalg

Projektsalg

Rådgivning og vejledning i nybyg, ombyg og udvidelse


Referenceprojekter fra Bent Brandt AS

Hotel Alsik

Hotel Alsik

Nybygning | Sønderborg | 500 Mio.kr

Nybygning af hotel/motel svarende til 2 bygninger i Sønderborg med 190 lejlig...

Hotel- og restaurantskolen Silkeborg

Hotel- og restaurantskolen Silkeborg

Silkeborg

Byggestart: 1/5-2015. Bygherre: Teknisk Skole Silkeborg. Arkitekt: Årstid...

Restaurant Lyst

Restaurant Lyst

Vejle

Byggestart: 1/5-2019. Bygherre: Kirk Kapital A/S. Arkitekt: Studio Olafur...

Mærsk Bygningen

Mærsk Bygningen

Nybygning | København | 0 Mio.kr

Nybygning af universitet i København på 14 etager . Selve byggeriet er påbegy...

Nyheder fra Bent Brandt AS

Individuelle kantine- og køkkenløsninger

Individuelle kantine- og køkkenløsninger

Brug os som sparringspartner og garant for løsninger, der fungerer

Vi kan bidrage med et flot Storkøkken og en kantine, der fungerer

Vi kan bidrage med et flot Storkøkken og en kantine, der fungerer

Vi holder, hvad vi lover – en velfungerende løsning til tiden og til prisen

Vi sørger for, at dine kantineidéer kommer til at fungere

Vi sørger for, at dine kantineidéer kommer til at fungere

Brug os som sparringspartner – vi kender de vigtige detaljer

Tag os med på råd om flotte løsninger til rent og snavset service i kantinen

Tag os med på råd om flotte løsninger til rent og snavset service i kantinen

Det er detaljerne, der skaber et godt flow ved buffeten